K.J Tromp heeft ruim twintig jaar ervaring met aanleg van complete tuinen. Waaronder beschoeiingen, vlonders, steigers, schuttingen, poorten en maatwerk voorzieningen. Ook voor straatwerk en buitenriolering kunt u bij ons terecht. Door ons uitgebreide machinepark, beschikken we altijd over passend materieel om uw project efficiënt uit te voeren.

Liever zelf aan de slag? Wij leveren zand en grond aan huis of u kunt de materialen zelf afhalen bij ons bedrijf in Zuiderwoude.

Een tuin wordt aangelegd om jaren plezier van te hebben. Logische inrichting, materiaalkeuze en niet in de laatste plaats uw budget zijn van belang. Wij adviseren u graag.

Onze werkwijze:


    • Ter plaatse nemen wij vrijblijvend de uit te voeren werkzaamheden op. Hierbij worden uw wensen geïnventariseerd en de maten ingemeten.
    • Van standaard voorzieningen werken wij gelijk een gespecificeerde offerte uit. De offerte wordt voorzien van referentiebeelden, zodat u duidelijk inzicht krijgt in wat u kunt verwachten.
    • Voor een complete tuininrichting maken wij eerst een ontwerp impressie. Deze wordt ter beoordeling aan u voorgelegd en vervolgens uitgewerkt tot een offerte.
    • Na opdracht plannen wij uw werkzaamheden in voor uitvoering.
    • Desgewenst begeleiden wij ook de benodigde vergunningen voor u.

Van offerte tot en met nazorg heeft u een vast aanspreekpunt.